Környezetvédelem

Környezetvédelem

környezetvédelem.jpg

Ma a legtöbb ember már megérti, hogy az emberi tevékenység első és legfontosabb oka a globális felmelegedésnek. Az üvegházhatású gázok és más káros gázok  kibocsátása befolyásolják az éghajlatot és az általa okozott változást, a hőmérséklet emelkedését, tengerszint és a csapadékeloszlást is. Ezeken lehet változtatni a saját tetteinkel.

Fenntarthatósági követelményeinek megteremtéséhez mindenkinek érdeke, hogy közreműködjön egymással (gyártó, szállító, kereskedő, felhasználó), hogy a változás valóban végbemenjen. A változás egyaránt fontos és egy hatalmas kihívás. Webinsulation Kft  szigetelési technikájával is ezt a kezdeményezést támogatja..

Évek során, mi célunk is az, hogy rövid-és hosszú távú környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatóság kialakításához nagymértékben hozzá tudjunk járulni. Különös tekintettel az erőforrások energiahatékonyságára. Az utóbbi években már megkezdődött a felzárkózás részünkről is, és ennek érdekében részt vettünk számos olyan projektben ahol energiahatékony épületek szigetelésével  elősegítettük környezetünk védelmét.


Úttörő szeretnénk lenni a Magyarországi piacon, az alacsony energiájú-passzív házak épületek szigetelésének eljárásában a fújt kőzetgyapot szigeteléssel, valamint a folyamatos fejlesztések kutatások eredménye képen legmodernebb technikákat vetjük be a siker érdekében.

Ahogy fejlesztjük kínálatunkat, célunk, hogy csökkentsük az energiafelhasználást.

Mi nem csak beszélünk a környezetvédelemről hanem, most minden panelház szigeteléséhez ajándéba adunk fa csemetéket, ezzel is elősegítve környezetünk védelmét.

energia.png


Legfrisebb Hírek